torsdag 2. juli 2009

MAGERT svin - kjapt og enkelt

Alles(minus muslimene) fellesvenn grisen har brakt mye glede rundt middags-bordet, men mang mener att det kan bli litt mye fett i blandt. Dette er ikke alltid like sant, for enkelte stykker på grisen er veldig magert, eks. filet(indre og ytre) og flatbiff. vedlagt oppskrift passer best med ytre filet eller flatbiff, men indrefilet kan også benyttes.

Svinebiff de Kappa
Til en porsjon trenger du:
  • 200 gr.-250 gr. svinekjøtt(som nevnt over)
  • Salt og Pepper
  • Stekepanne(kan også bruke grill)
Du kan starte med å kutte til biffer i ca. 1.5 cm.-2 cm, du kan selvfølgelig bruke ferdigkuttet kjøtt også. Så setter du på varmen på 225 grader celsius.

Når panna(eller grillen) er klar så legger du på biffene, strø/smør krydder på stykkene.
Du trenger bare å steke biffene et par minutter på begge sidene(stek til kjøtt-saften pipler opp)

Serveres varm, lykke til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar