tirsdag 7. juli 2009

Salat - også kalt kaninfôr

Salat kan være ganske enkelt og greit å lage. Det er også greit å ha ståendes en bolle med salat i kjøleskapet, passer ved siden av de fleste kjøtt/fiske-retter.

Her følger en kjapp oppskrift på en enkel salat, du kan alltids lage din egen vri ved å blande oppi flere/andre ingredienser.

Enkel Salat

Du hakker isbergsalat, tomat, agurk, selleri og paprika i tynne strimler og biter og blander dem i en egnet bolle. Husk å skylle grønnsakene først, veldig viktig med ting som ikke skal varmebehandles før det spises.

Forslag til andre ting som kan blandes i salaten:
  • ananas
  • nøtter
  • druer
  • oliven
  • melon
  • friske urter
Her er mulighetene mange, kan tilpasses en værs behov.

1 kommentar:

  1. du får ha klar en bolle når jeg kommer hjem.Det hadde vært godt for et kålhode

    SvarSlett